5. Sommar hemma och i Tavelsjö


Sjö, land och stad – en vecka hemma och en vecka borta

Tillsammans pratar vi om Gud och livet, sjunger, har kul och lär känna varandra och oss själva. Det blir dagar att minnas resten av livet. Första sommarveckan är vi hemma och ses dagtid i Backens Prästgård. Den andra veckan är vi på Kyrkans lägergård som ligger vid Tavelsjöns nordöstra strand. På fritiden kan du bada, paddla, fiska i sjön, spela beachvolleyboll, fotboll och mycket annat.

Våra träffar

Vi börjar med helgläger i Tavelsjö i början av november och avslutar i början av sommaren med dagläget på Backen och lägervecka i Tavelsjö.. Däremellan har vi en träff i månaden, oftast söndagar kl 11-15.

När
Upptakt 23 okt kl 18.30 i Paviljongen vid Prästgården, Backenvägen 121. Upptaktsläger på Kyrkans lägergård i Tavelsjö 9-10 nov. Dagläger på Backen 16-20 juni. Lägervecka på Kyrkans lägergård i Tavelsjö 23-28 juni. Återträffsläger till hösten. Datum kommer.
Plats
Konfirmation
30 juni i Backens kyrka.
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Mia Jägare
Telefon: 090-200 28 19
Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

 

Comments are closed