1. Mitt i stan


Konfirmerad och klar innan sommarlovet

Vi träffas regelbundet i centrum på vardagskvällar och någon söndag då och då under skolåret så du har tid för annat under sommaren. Med utgångspunkt i gruppens funderingar och frågor kommer vi under året att samtala kring tro, liv och kyrka. Vilka frågor vi tar upp och hur vi gör det, får du som är med påverka. Inget är för stort och inget är för litet. Musik, färg, lek, sång, drama, samtal, film, lera eller foto? Gruppens intressen formar våra träffar.

Träffarna på tisdagskvällarna börjar med middag så du kan komma direkt från skolan.

Våra träffar

Vi ses på Vasakyrkan vid Vasaplan (mitt emot Sega Råttan) varannan vecka. Vi firar också gudstjänst tillsammans och har två konfhelger under året.

När
Tisdagar udda veckor kl 17.00-20.00, inklusive middag. Start den 23 okt. Konfirmationshelg 30 maj-2 jun. Återträff till hösten. Datum kommer.
Plats
Konfirmation
2 juni
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Joel Hultdin
090-200 26 23
Frälsarkransen är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

Comments are closed