[espro-slider id=1876]

Småskaligt lägerliv vid havet

Sugen på läger men tycker att ett par veckor i sträck känns för långt? Vill du konfirmera dig tidigt på sommaren? Då är Munkviken och Sävar, med flera kortare läger och konfirmation strax efter midsommar, ett bra alternativ.

Efter en första kvällsupptaktsträff, så mjukstartar vi i november med en övernattning, då i Sävar-Holmöns församling. Där får du bekanta dig lite mer med de övriga deltagarna.

Efter några kortare träffar och gudstjänstbesök under vintern åker vi i slutet av mars iväg till Munkvikens lägergård för en lägerweekend. Munkviken ligger precis vid havet lite söder om Lövånger. Helgen bjuder på roliga aktiviteter och intressanta samlingar.

Dagen efter skolavslutningen i juni återvänder vi till Munkviken för lite drygt en veckas läger som slutkläm på konfirmationstiden. Då räknar vi med glittrande hav och försommar när den är som bäst. Lägret fylls med gemenskap, samlingar, lek, samtal kring tro och liv, bad, musik och konfirmationsförberedelser. Lägerveckan avslutas med konfirmationshelg i Sävar. En dag till förberedelser och en dag med själva konfirmationen i Sävar kyrka.

[one_half padding=”0 20px 0 20px”]

Våra träffar

Mycket sker i form av lägervistelse. Utöver lägren tillkommer några träffar och ett antal gudstjänstbesök.

När
Upptakt 19 november
Upptaktsläger 23-24 november i Sävar
Läger två 27-29 mars i Munkviken.
Läger tre 11-19 juni i Munkviken.
Konfirmationsförberedelser 20 juni.
Datum för återträff meddelas senare.
Plats
Konfirmation
21 juni i Sävar kyrka
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Therese Westin, 090-71 25 16

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.

[/one_half]


Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.