3. Holmön – Musik och teater


Kombinera kreativitet med härligt lägerliv på Holmön

Gillar du teater eller musik är det här konfaalternativet för dig. Med stöd av pedagoger och musiker får du möjlighet att utvecklas inom området.  Vissa aktiviter sker i storgrupp medan andra sker i mindre grupper utifrån inriktning mot musik eller teater.

Tillsammans med ledarna kommer deltagarna att jobba med såväl manus, musik, dekor och skådespeleri till den föreställning som kommer att avsluta konfirmationen.

Samtal kring tro, liv och kyrka utifrån dina funderingar kommer att vara en integrerad del av den skapande verksamheten men får också eget utrymme genom konfapass, andakter och gudstjänster.

Våra träffar

Mycket av det här konfirmationsalternativet sker i form av lägervistelser.  Utöver lägren träffas vi i Sävar ett antal gånger under året, vanligtvis på söndagar. Under träffarna blandas musik- och teateraktiviteter med samtal, gudstjänstfirande, undervisning och andra aktiviteter.

När
Höstträff med kick-off 21 oktober
Vårläger på Holmön 30 maj-1 juni
Sommarläger på Holmön 29 juli -7 augusti
Dagläger i Sävar 8-9 aug
Återsamlingsläger under hösten
Plats
Konfirmation
10-11 augusti i Sävar kyrka
Pris
Kostnadsfritt
Info
Mer information
Therese Westin
Telefon:  090-71 25 16
Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

 

Comments are closed