Innebandy


Boll, knopp och hjärta

Kombinerat konfirmations- och innebandyläger. Oavsett vem du är, nybörjare eller proffs, är du välkommen. Gemenskap, nya vänner, sol, samtal, lek, träning, musik, foto, frågor och svar. Tillsammans tar vi reda på mer om oss själva, blir bättre lagspelare och skickligare med boll, knopp och hjärta. Med utgångspunkt i gruppens tankar och frågeställningar kommer vi att fundera kring tro och liv. Minst ett träningspass om dagen kommer att genomföras och de som håller i träningarna är erfarna innebandyinstruktörer.

Vi träffas också ett antal gånger under året, då börjar vi lära känna varandra, firar gudstjänst och går på matcher där vi hejar fram Umeås elitlag i innebandy.

Våra träffar

Vi kommer att ha Ålidhemskyrkan som bas, där lever vi lägerliv under lägerveckorna. Innebandyträningarna kommer att ske i Sjöfruhallen.

När
Upptakt 24 oktober i Ålidhemskyrkan.
Sommarläger 13–28 juni i Ålidhemskyrkan.
Konfirmation 28 juni i Ålidhemskyrkan
Återträff 4–5 september i Munkviken.
Plats
Konfirmation
28 juni i Ålidhemskyrkan
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Jeanette Brodin, 090-200 27 26
Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.


Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

 

Se vad Ina och Vidar tycker om årets Innebandykonfa!


Comments are closed