2. Hemavan


Skidåkning, tro och gemenskap!

Vid ett antal träffar under året delar vi livet tillsammans i samtal, aktiviteter, lekar, stillhet och musik. Vi utmanas i frågor som handlar om livet, om det som är härligt och om det som är svårt. Om vänskap, normer, självbild, Gud, Jesus och kristen tro, deltar i gudstjänster och mycket mer. Under sportlovet blir det skidåkning i Hemavan med boende nära skidanläggningen. Vi varvar skidåkningen med gemensamma aktiviteter, god mat och fortsatta samtal om tro och liv, firar gudstjänst och andakt. Senare under våren avslutar vi med några lägerdygn i Tavelsjö lägergård innan konfirmationen i början av juni i Backens kyrka.

Våra träffar

Vi har tre läger på Kyrkans lägergård i Tavelsjö och ett vinterläger under sportlovet i Hemavan. Under året ses vi också för träffar och gudstjänster. Konfirmanderna förväntas delta på träffar, gudstjänster och läger.

När
Upptakt 25 okt kl 18.30 i Paviljongen vid Prästgården, Backenvägen 121. Upptaktsläger på Kyrkans lägergård i Tavelsjö 16-18 nov och helgläger med skidåkning 9-10 feb. Sportlovsläger i Hemavan 3-7 mar och läger på Kyrkans lägergård i Tavelsjö 30 maj-1 jun. Återträffsläger till hösten. Datum kommer.
Plats
Konfirmation
2 juni i Backens kyrka
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Malin Lithner
 090-200 28 09

Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)

Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

Comments are closed