Gymnastik


Rörelseglädje & gemenskap!


Kombinerat konfirmations- och gymnastikläger. Parkour, gruppträning, hopprep, truppgymnastik, artistisk gymnastik och uppvisningsgymnastik. Det är bara några av gymnastikens många uttrycksformer som alla har den egna kroppens rörelser i centrum. Oavsett om du är nybörjare eller gymnast i förening är du välkommen att delta på Umeås första Gympakonfaläger!

Häng, nya vänner, sol, samtal, lek, träning, musik, foto, frågor och svar. Tillsammans får vi ta reda på med om oss själva och utvecklas både individuellt och i grupp. Med utgångspunkt i gruppens frågeställningar kommer vi att fundera kring tro och liv, om det som härligt och det som är svårt. Vi får uppleva rörelse, glädje och gemenskap.

Större delen av konfirmationen genomförs i juni 2019, men vi kommer ses ett antal gånger innan dess för att lära känna varandra!

Våra träffar

Vi kommer att ha Ålidhemskyrkan som bas, där lever vi lägerliv under lägerveckorna. gymnastik tränar vi i Gymnastikens hus.

När
Upptakt 24 oktober
Sommarläger 13-28 juni i Ålidhemskyrkan
Återträff 4-5 september i Munkviken
Plats
Konfirmation
28 juni i Ålidhemskyrkan.
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Jeanette Brodin, 090-200 27 26

Utöver ovanstånde träffar har de flesta alternativ några träffar under året.

Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

Comments are closed