Blå konfa


Glädje och gemenskap

Det här alternativet är för dig som går i särskolan. Du som går i årskurs 8 och upp till gymnasiet kan anmäla dig. Vi umgås, jobbar med skapande, leker och funderar över livet och Gud. Du får chansen att träffa nya vänner och ha kul.

Våra träffar

Först inbjuder vi till VIP-kväll med information
12 september kl 18.30 i Prästgården, Backenvägen 121. Sedan blir det träffar varannan vecka. Dag och tid planeras i samråd med anmälda.

När
Varannan vecka, start hösten 2019.
Plats
Konfirmation
15 mars i Grisbackakyrkan.
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Kristin Lundgren, 090-200 28 13.

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.
Frälsarkransen är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)

Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.

Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

Vi har gått blå konfa!

Ella: Innan allt började var jag lite orolig att det inte skulle vara roligt och att jag kanske inte skulle vilja fara till träffarna.

Lina: Jag längtade redan innan.

Ella: Det blev inte tråkigt, utan det har varit jättekul! Man har lärt känna nya människor, skapat, skrattat och pratat om Gud och om våra liv. Det är viktigt att prata om våra liv.

Lina: Jag har döpt mig och det var jättekul och bra! Min favoritpärla i frälsarkransen är nog kärlekspärlorna. Då pratade vi om kärlek!

Ella: Jag tänker på hemlighetspärlorna. Det var viktigt att prata om att det finns både bra och dåliga hemligheter.

Ella och Lina: Ett särskilt minne var när vi sjöng med artisten Samuel Ljungblad och om du undrar om du ska gå Blå konfa så säger vi att vi tycker du ska göra det, det var jättekul och bra för alla!