Ävenstyrskonfa med QL läger


Ett äventyr för livet!


Visst vill du hänga med på ett äventyr för livet? Då ska du ta chansen och hänga med på äventyrs konfirmation. Under några tillfällen under året delar vi livet tillsammans i samtal, aktiviteter, lekar, stillhet och musik.

Vi utmanas i frågor som handlar om livet, om det härliga och om det som är svårt. Om vänskap, Gud, normer självbild och så mycket mer. Allt i äventyrliga miljöer och platser.

Det här är konfirmationsalternativet för dig som använder svenskt teckenspråk, hörtekniska hjälpmedel och/eller talad svenska med tecken som stöd. Ett alternativ där kompetensen finns och där kommunikationen flyter på, allt för att du ska få njuta och lägga all din energi på att vara konfirmand.

Infofilm på teckenspråk

Våra träffar

När
Informationskvällar, välj det som är närmast
17 september i Umeå.
16 september i Skellefteå.
18 september i Piteå

QL-läger
4-6 oktober i Uppsala.
27-29 mars i Uppsala.
13-18 juni i Örebro.

Konfaläger 1-4 juli i Munkviken

Plats
Konfirmation
4 juli
Pris

Kostnadsfritt
Info
Mer information
Carina Sehlström, 090-200 26 18

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.
Under konfirmationstiden kommer vi att prata om Frälsarkransen. Det är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. Läs mer om den här (nytt fönster)
Är det något som är oklart? Undrar du över något? Vi har samlat några vanliga frågor här.
Du som förälder eller vårdnadshavare kanske också funderar över något? Under fliken Till förälder/vårdnadshavare  finns mer information dig.

Comments are closed